Noul partid al condamnatului pentru corupție Dan Voiculescu, PPUSL, partid in care tocmai s-a inscris unul din cele mai negre personaje ale istoriei Romaniei, Teodor Melescanu, unul din traseistii politici ai Romaniei si omul care i-a impiedicat pe romanii din Diaspora sa voteze la alegerile din 2014, a emis un comunicat de presa. Vi-l redam in randurile de mai jos

Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), se va întâlni în cursul săptămânii viitoare cu domnul Dragoș Frumosu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară SINDALIMENTA.

Întâlnirea are loc pentru a dezbate modalitățile concrete de salvare a Agriculturii și Industriei Alimentare din România, în urmă Apelului lansat în acest sens de SINDALIMENTA împreună cu alte organizații patronale și sindicale reprezentative la nivel național.

În acest context, Daniel Ionașcu a declarat: „În urmă acestor consultări, reprezentanții Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) în Parlamentul European și Parlamentul României vor propune un set de măsuri concrete pentru a redresa sectoare economice esențiale pentru prosperitatea cetățenilor români, pentru consolidarea echilibrului social și pentru a promova, pe model european, interesele legitime ale agricultorilor și ale industriei alimentare naționale. Sper că demersul nostru va fi susținut de toate formațiunile reprezentate în Legislativ. Consider că, pe astfel de teme, rivalitățile ideologice și mizele de politică de partid devin irelevante. Prioritățile naționale strategice trebuie susținute ferm și consensual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.