Fiind îndrăgostit de muzică și pasionat de meseria de DJ și MC, la puțîn timp după ce a fost instaurată starea de urgență s-a gândit să își facă meseria direct de acasă, din apartamentul situat în Timișoara. Așa că în câteva zile și-a făcut decorul și începând de la sfârșitul lunii martie, în fiecare seară de la ora 8 îi calcă virtual pragul câteva zeci de mii de oameni că să îl asculte mixand melodii retro.  Numele lui este Gheorghe Constantin-Cristinel însă lumea muzicii îl cunoaște sub numele de Geo Da Silva.

În 24 aprilie, împreună cu restaurantul BiArena din Sânandrei de lângă Timișoara, Geo Da Silva a început o campanie de donații prin care vrea să ajute oamenii în vărstă din comunele de lângă Timișoara . Și-a propus ca din donațiile celor ce-l ascultă să ducă de mâncare la 300 de oameni. Pe lângă mâncare, faimosul DJ vrea să spună alături de ei și o rugăciune și să le ducă o Biblie de buzunar. „Telespectatorii” care urmăresc show-ul de la ora 8 seara pot dona bani pentru campania de ajutorare prin Revolut, Paypal sau cont bancar – banii rămași în plus în urma donațiilor vor fi folosiți pentru a cumpăra materiale medicale personalului medical de la Spitalul Municipal din Timișoara secția de Terapie Intensivă.

Azi de la ora 20:00 începe ultima seară de donații pentru campania inițiată de DJ-ul timișorean. Show-ul făcut de Geo Da Silva poate fi urmărit în direct pe Facebook, pe contul lui personal dar și pe pagina de artist și pe youtube. După show urmează contabilizarea banilor strânși și cumpărarea de Biblii și ale produselor ce vor fi gătite pentru nevoiași, în majoritate bătrâni din Sănandrei, Carani, Hodoni și Dudeștii Noi – o operațiune care va fi transparentă total, promite Geo Da Silva.

Notă : Geo Da Silva (Gheorghe Constantin-Cristinel) este unul din cei mai faimoși DJ timișoreni, piese ca „I’ll Do You Like a Truck”, „Booma Yee” și „Hey, Mr. DJ” ajungând în Top 10 Billboard în numeroase țări ale lumii, ocupând locul 1 în țări precum Spania, Brazilia, Serbia, Franța, Grecia șamd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.