Sute de copii din zeci de familii au nevoie de susținere în această perioadă! Mai mult ca niciodată implicarea noastră contează. Anii trecuți în această perioadă voluntarii AMT erau în plină acțiune pentru campaniile de Paște. Anul acesta încercăm să nu ne oprim și să ajutăm cât putem „de acasă”.

Sprijinul și implicarea oamenilor de bine ne vor ajuta să ajungem cu alimente și produse de igienă la copiii din familiile unde sărbătorile pascale vor fi mai lipsite de bucurie ca niciodată. Ei nu așteaptă cadouri, jucării sau ciocolată, ei visează să poată mânca de prânz sau cină.

În acest moment, avem o listă cu 20 de familii și 69 de copii (din localitățile Pișchia, Murani, Bencecu de Jos) care au nevoie de implicarea și ajutorul nostru. Majoritatea sunt copii pe care îi știm din cadrul proiectului ”Nu abandona școala”, derulat de AMT. Pe parcurs numărul lor va fi tot mai mare și cu cât vom fi mai mulți, cei care ne implicăm, cu atât vor trece mai ușor și ei peste această perioadă. Alte 20 de familii din Coșteiu vor avea nevoie de suport după sărbători.

În acest moment, căutăm firme/restaurante care ar putea oferi un număr de meniuri de Paște. De exemplu, dacă ni se alătură 10 restaurante și fiecare oferă 5 meniuri, cel puțin 50 de copii vor avea asigurată o masă pentru cel puțin o zi.

Dacă vreți să ne fiți alături în această campanie o puteți face astfel:

  • Dacă dețineți o firmă/restaurant, printr-o donație constând într-un prânz de Paște pentru copiii din familiile defavorizate
  • Printr-o donație în contul AMT (atașam informațiile mai jos) din care vom cumpăra alimente de bază și produse de igienă personală (săpun, detergent) și care vor ajunge la copii.

Pentru orice alte detalii ne puteți contacta pe adresa de e-mail: contact@academiamamicilor.com

Asociația Academia Mămicilor din Timișoara – C.E.C.A.S.
Cont: RO18BRDE360SV38907053600
CIF: 33102961
Descriere tranzacție: Alimente pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.