Studenții care care vor să învețe programare sau să-și crească nivelul de cunoștințe IT se pot înscrie, până la data de 24 februarie 2020, la Atelierul Digital pentru Programatori, sesiunea de primăvară, un program gratuit, organizat de compania Google, la București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Înscrierile pentru sesiunea Martie – Mai 2020 se fac prin completarea unui formular, până la data de 24 februarie 2020. Sunt așteptați studenți din toată țara. Se vor face cursuri de Java, Android Fundamentals. Android Advanced si Python.

„Sunt bucuros sa anunt ca Google Atelierul Digital pentru Programatori, lansat in 2018, a ajuns deja la a 4 editie! Peste 700 de studenti au absolvit acest program invatand un limbaj de programare”, a anunțat Dan Oros, Head of Marketing la Google & YouTube România.

Activitățile se desfășoară în cadrul hub-urilor Google Atelierul Digital pentru Programatori din Timișoara (Str. Remus, Nr. 14, Facultatea de Management în Producție și Transporturi, Universitatea Politehnica Timișoara).

Vezi AICI programul cursurilor de programare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.