Pentru prima data in Romania, rețeaua globala de francize, Mail Boxes Etc. a deschis la Timișoara primul centru de servicii de curierat, împachetare și marketing.

Economia de piață, dar și mișcarea permanenta a mărfurilor precum și a bunurilor a dus o competiție acerba pe piața coletăriei , o competiție în care Mail Boxes Etc este unul din liderii locali și zonali. În acest sfârșit de an, Mail Boxes Etc lansează un nou superserviciu pentru clienții săi la un super discount de 50% pentru ambalarea coletelor ce urmează a fi expediate în perioada de sărbători de iarnă și expedierea bagajelor și a schiurilor direct la hotel.

Dar, in primul rând, ce este Mail Boxes Etc? Ei bine, este serviciul care trimite orice, oriunde în lume : fie ca este vorba de paleți, plicuri sau colete, Mail Boxes Etc poate asigura transportul oricărui produs, indiferent de tipul acestuia, oriunde în lume. Iar pentru a ne asigura că produsele tale vor ajunge la destinație în cea mai bună forma posibilă, ambalăm produsele folosind materialele și tehnicile potrivite tipului de produs trimis.

Mail Boxes Etc este un partener de încredere pentru expediții. Desigur, suntem conștienți că prețul contează, dar livrarea la timp și intacta a coletelor contează mult mai mult! Eficiența Mail Boxes Etc este dată de ușurința realizării procesului de ambalare și trimitere a produselor , de facilitatea transportului (având toate actele si documentele de transport pregătite și avizate) și de ușurința facturării.

Atunci când apelezi la Mail Boxes Etc, te asiguram că vei beneficia din plin de eficienta și profesionismul angajaților noștri in procesul de trimitere a produselor tale în Romania sau în lume. Venind în centrul MBE cu coletul vei primi analiza produsului, ți se face o expertiză de ambalare, folosind unul sau toate trei tipuri de ambalare existente : ambalaje certificate, ambalare cu rezistență la impact sau ambalare speciala, în cazul transporturilor speciale. Pregătim coletul tău pentru expediere, realizând toate documente de transport, de la imprimarea etichetelor până la formalitățile de import sau consultanță vamală. Apoi, având un serviciu de curierat expres, vom trimite coletul tău spre destinație. Bineînțeles, oferim și servicii de logistică dar și servicii necesare post-livrării coletului dvs.

MBE – un serviciu pentru liniștea vacanței tale

O veste bună vine și pentru cei care vor să călătorească fără bagaje – Mail Boxes Etc vă poate  ambala și trimite bagajele către destinația dorită, fără a mai pierde timpul prin check-inul aeroporturilor! Iar atunci când vorbim de trimiterea bagajelor, vorbim inclusiv de transportul și ambalarea profesională a genților, valizelor, bicicletelor, plăcilor de surf și windsurfing sau dacă preferați o destinație de iarnă a celor de ski și snowboarding ; nu sunt uitați nici pasionații de jocuri regale, împătimiții golfului putând împacheta crosele și echipamentele dorite prin serviciul de transport MBE.

Grafica, designul și print-ul – completarea firească a serviciilor de comunicare MBE

Echipa Mail Boxes Etc poate completa activitatea companiei voastre, transformând imposibilul în posibil! Încă din faza de creație, aportul MBE poate avea un impact major asupra strategiei de comunicare prin idei creative, un design grafic util și folositor dar și prin serviciul de sampling . Serviciul de consultanță vine ca ceva normal și firesc în completarea serviciului de creație – identificăm cele mai bune soluții pentru crearea și menținerea unei identități corporative și oferim asistență la produse, tipuri de print și o analiză de marketing completă. Pentru a facilita serviciul de tipărire documente și imagini, am introdus un serviciu de pre-print, prin care controlăm și verificăm fișierele grafice, facem un control înainte de tipărire, verificăm corespondența culorilor și a layout-ului cu cerințele clientului.

Prin serviciul de tipărire te asigurăm că folosim tehnologia potrivită de imprimare, facem un control al calității produselor, controlul producției și al livrării dar și managementul incidentelor. Logistica oferită de MBE se extinde și la serviciile poștale, oferind servicii de ambalare, micro depozitare și expedierea internațională a coletelor.

Bineînțeles, clientul este întotdeauna în centrul atenției, acesta primind în fiecare etapă notificări din partea noastră pe parcursul diferitelor etape, asistență la posibilele incidente apărute. Trebuie să menționăm și faptul că am optimizat și serviciul de facturare și localizare clienți.

Cum luați legătura cu Mail Boxes Etc?

Mail Boxes Etc. este una din cele mai mari rețele de francize in domeniul serviciilor având peste 1.600 de centre în întreaga lume.

Ne găsiți în Timișoara, pe Calea Dorobanților 9A, Mail Boxes Etc se asigură de rapiditatea răspunsului prin email la office@mberomania.ro fie telefonic la 0356 179 540. Pentru mai multe informații privind oferta curentă, vă invităm să vizitați site-ul MBE Romania.

Articolul precedentParlamentarii PSD Timiș – amendamente la buget prin care solicită bani pentru Sala Polivanetă, Stadion, Institutul de Oncologie dar și pentru Timișoara 2021
Articolul următorCălin Dobra, prima declarație după renunțarea de funcția de președinte al PSD Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.