A început dărâmarea garajelor și în nordul orașului. E adevărat, după 7 ani de mandat și de la promisiunile electorale făcute în 2012, primarul Nicolae Robu face primele acțiuni în zona de nord a orașului. Nici bazinul de înot și nici complexul multifuncțional nu sunt începute, nici măcar parcul promis locuitorilor din 2012, dar a început și aici demolarea garajelor, după ce zona în care locuiește primarul,  cartierul Soarelui, a fost curățată complet de garaje. Un lucru bun spun majoritatea cetățenilor.

Azi și în zilele următoare, construcțiile de beton (garajele) din cartierul Lipovei vor fi puse la pământ de buldozerele Primăriei. Primele au fost deja dărâmate lângă Piață Nouă și în locul acestora vor fi amenajate parcări dar și un parc, precizează Primăria Timișoara.

„Fac apel la timișoreni să nu și mai cumpere garaje, că își dau banii de pomană. Noi vom ajunge să demolăm toate garajele. Au mai rămas doar acolo unde juriștii nu au dat încă undă verde. Toate procesele în instanța le-am câștigat. N-avem cum să pierdem, pentru că toate garajele sunt făcute pe domeniul public. Unele contracte cu fosta administrație au clauză de despăgubire, altele nu. Pe cetățenii care aveau clauză i-am despăgubit, pe ceilalți, nu. Din respect față de ei, îi rog să nu mai meargă în instanța, să ne frâneze pe noi. Își cheltuiesc niște bani cu avocații și e păcat. Dacă nu au fost atenți când au încheiat contractele, acum este prea târziu, judecătorii nu au cum să le dea câștig de cauza”, a spus recent primarul Nicolae Robu.

Vor urma garajele din zona Dacia.

1 COMENTARIU

  1. Si in spate la circumvalatiunii colt cu torontal sunt niste mizerii de garaje, proprietarii (unii) tin inauntru muraturi si tot felul de alte lucruri, numai masini nu. Masinile stau afara ocupand alte locuri iar la „caldurica” sta tot ce nu iti trebuie prin casa. La fel si drumul din spate de la brandusei ea tot desfundat. Macar niste balast. Mai sunt niste unii care au decupat din dimeniul public ca sa isi tina vechiturilr, acela trebuie refacut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.