Una dintre cele mai importante zone legumicole din județul Timiș va avea la dispoziție un centru unde producătorii agricoli își vor putea aduce recolta pentru a fi colectată și depozitată.

Consilierul local, Călin Dobra se arată încântat de proiectul care spune el, este menit nu doar să sprijine producătorii locali ci să și faciliteze accesul consumatorilor spre legume proaspete la prețuri reale.

Potrivit declarațiilor acestuia, investiția realizată din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș, în valoare de 4,5 milioane de euro urmează a fi finalizată în primăvara anului viitor.

„Mă bucur enorm să văd încă un proiect pe care l-am pus la punct – Centrul de legume-fructe de la Tomnatic – că este aproape să-și deschidă porțile! Producătorii județului nostru vor avea la dispoziție un spațiu de depozitare, așa cum este firesc, consumul de produse românești fiind promovat și încurajat. Va fi o gură de aer pentru micii noștri producători din zonele Teremia Mare, Sânpetru Mare, Periam, Pesac, Variaș, Lenauheim, Comloșu Mare. Avem nevoie să ne sprijinim reciproc, mai ales în această perioadă foarte grea financiar pentru toată lumea! Noi vom cumpăra produsele proaspete, curate, din mâinile producătorilor locali, și o vom face la prețurile reale! În primăvara anului viitor, ne vedem la Tomnatic, să deschidem porțile centrului de colectare legume-fructe!” a transmis pe pagina sa de socilaizare, consilierul local, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.